Våra tjänster

KONSULTATION

Vi träffar er för ett första möte där vi diskuterar Era önskemål och olika lösningar, ger

förslag, råd och synpunkter.

Ni kanske vill ändra en yta till ett mysigt fika hörn, lekyta för barnen eller ett ute kök,

vi anpassar helt efter era önskemål.

DESIGN

​Vi gör en ritning för er trädgård/utemiljö där utformningen kan ses, gångar, uteplatser, träd och planteringar.


SNICKERI OCH SMIDE
Vi bygger blom och odlingslådor, spaljeer, stacket och altaner helt efter era önskemål eller så hjälper vi er att designa lösningar som passar just er utemiljö. Vi tillhandahåller lösningar med cortenstål och smidestaket, räcken och grindar.


ANLÄGGNING

​Vi utför föryngring av gräsyta, anlägger nya gräsytor, anlägger ängsmarker, plantering av träd och buskar, anlägger perenna rabatter, stenläggning.


VÄXTER OCH LEVERANS 
Vi hjälper er att köpa in större träd och buskar samt leverar dem till er om ni inte har möjlighet att själva köra större växter. Vill ni ha hjälp med plantering kan vi såklart hjäpa er med det också.

SKÖTSEL

​Det finns olika typer av skötsel, abonnemang för privatpersoner där vi kommer var 14:e dag eller 1 ggr/månad och klipper gräs och rensar. Det kan vara så att ni bara vill ha hjälp varje vår och höst eller under semestern. Vi anpassar abonnemanget helt efter era önskemål. 


Bostadsrättsföreningar, ambassader och företag upprättar vi ett skötselavtal som gäller för hela säsongen helt anpassat för er utemiljö.

Garantiskötsel, detta rekommenderar vi alltid alla att ta i samband med

nyplanteringar under första etablerings året.


BESKÄRNING

​Beskärning av fruktträd, prydnadsträd, buskar och häckar och röjer sly.


BEVATTNING
En lättskött trädgård behvöer ett bra bevattningsystem. Idag finns det otroligt många olika system för automatisk bevattning. Vi hjäler er att ta fram lösningar som passar era förutsättningar för att spara både tid, pegnar och naturresurser.

ARBORIST TJÄNSTER

​Trädvård, gallring, fällning och stubbfräsning.

KURSER
Tillsammans har vi över 20 års erfarenhet i trädgårdsbranchen och det delar vi gärna med oss av, därför håller vi kurser i bland annat busk och trädbeskärning. Vi aviserar via sociala medier när det är kurser på gång, men tveka inte att höra av dig direkt till oss för mer information.